after sales

 

DIENST NA VERKOOP

 

Alle producten in onze winkel worden ontwikkeld door erkende producenten waar we al jaren met samenwerken. Op deze manier zijn wij zeker van kwaliteit en kunnen we u het nodige vertrouwen bieden.

Heeft u een toch een klacht ? Laat ons u verder helpen. U geniet van 2 jaar garantie op de toestellen aangekocht in onze webwinkel.

Stuur een mailtje naar service@befitnessdeals.be

 

 

BEFITNESSDEALS : ONS VERHAAL

 

Ons internetverhaal is gestart in 2016.

We zijn destijds gestart met het aanbieden van fitnesstoestellen voor thuis, al snel werden we opgemerkt door verschillende producenten. Deze vroegen om hun producten aan te bieden in onze webwinkel, maar we waren toen al kritisch naar elk aanbod dat onze richting uitkwam. Onder het motto ‘wij verkopen geen brol, dat levert ons alleen maar stress en problemen op’.

In februari 2019 zijn we gestart met de webwinkel befitnessdeals.be

Hier trekken we de lijn verder door. Wij bieden enkel producten aan van betrouwbare leveranciers, die net zoals wij kwaliteit en klantenservice belangrijk vinden. Aan eerlijke prijzen.

Heeft u een opmerking omtrent een aankoop, gelieve ons direct te verwittigen. Wij hebben ondertussen een zeer hoge klantentevredenheid opgebouwd en wensen dat zo te houden.

 

klik op de foto

enjoylife massage gun

FAQ

 

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen ?

Check uw spambox

 

MEER

 

Heeft u opmerkingen omtrent onze website ? Is er ergens iets wat niet werkt ? Gelieve het ons te melden.

Onze website wordt continue verbeterd om u de beste shopervaring te bieden.

 

Guaranteed SAFE checkout